Drama Craiovei   Leave a comment

Nu mi-e foarte clar în ce fel să mă raportez la Mititelu. Necontrolate şi agresive, ultimele sale declaraţii mă îndeamnă să-l privesc ca pe un apucat. În paralel, condiţia lui de SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR mă de­­termină să-i arăt un dram de înţelege­re. Pentru că orice i s-ar reproşa, nu i se poate imputa că nu şi-ar iubi echipa, asta nu, sub nici o formă! Încearcă s-o salveze, numai că, din păcate, iubirea lui a ajuns o povară pentru Craiova, o piedică, un bumerang.

Mai nou, şi-a pierdut complet cumpătul. A scăpat rău caii, numindu-i pe membrii Comisiei LPF de Soluţionare a Litigiilor “infractori” deoarece au hotărît că trebuie să-i achite lui Piţurcă 7 milioane de euro, 5 dintre ele constituind clauza de ­reziliere a contractului. O CĂRUȚĂ DE BANI, ­însă Mi­titelu n-are pe cine arunca vina cîtă vre­me el însuşi, cu mîna lui, a iscălit ­actul res­pectiv! Nu interesează dacă a fost dus cu preşul, a semnat şi răspunde!

Într-o situaţie asemănătoare, cînd i ­s-au pretins garanţii, Gigi Becali a bătut în retragere. Grandoman şi orgolios, Mititelu s-a conformat, iar acum, plin de datorii şi strîns cu uşa, se zbate ca peştele pe uscat. Se sufocă. Simte din ce în ce mai des, pe propria-i piele, că PROSTIA ȘI DOMNIA COSTĂ, ba şi că preţul lor e imens.

“Găman mi-a băgat un cuţit în inimă!”, a comentat recenta opţiune a fundaşului central pentru Dinamo, atitudine ce denotă că gîndeşte ca în anii în care făcea parte din galeria de pe “Central”! Continuînd să emită JUDECĂȚI DE SUPORTER, pătimaşe şi intolerante, nu de conducător, uită esenţialul. Că vremurile s-au schimbat şi că jucătorii, trecuţi la profesionism, merg unde cîştigă mai bine. Țin tot mai puţin cont de vechile rivalităţi ori nu mai ţin deloc. Trăiesc din fotbal şi acţionează în consecinţă.

Dincolo de nenumăratele gafe comi­se de patron, cred că lucrurile sînt mai simple în Bănie. Deşi îşi iubeşte echipa, Mititelu nu mai e în stare s-o finanţeze cum şi cît ar fi nevoie. De aici şi pericolul de a rata obţinerea licenţei la sfîrşitul lunii în curs, ceea ce ar duce automat la nepro­gramare şi la retrogradare! Practic, cu urmări nefaste şi în evoluţiile ei, drama Craiovei constă în lipsa banilor cu care se confruntă Mititelu. Astfel, Universitatea a devenit O CĂCIULĂ PREA MARE pentru un investitor depăşit de situaţie.

Ar fi trist ca Știinţa să dispară. Nu-i de dorit să se întîmple şi nici de conceput, dar nu-i exclus. Viitorul alb-albastru se anunţă sumbru. Tocmai pentru că s-a umplut de duşmani, Mititelu n-are ce aştepta de la nimeni, doar de la el. Pare însă victimă sigură într-un război purtat împotriva întregii lumi. [sursa]

Reclame

Posted martie 16, 2011 by utopia in soft club

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 • SUSŢINEM


  BASARABIA PĂMÂNT ROMÂNESC Basarabia Pământ Românesc

  JURNALUL.ro Miscarea de rezistenta - Campanie Jurnalul National

  CRUCIADA CULTURII Cruciada Culturii

  UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA Universitatea din Craiova
 • Cine scrie

 • ACCESĂRI

 • Reclame
  %d blogeri au apreciat asta: